اخبار و اعلانات

نحوه دریافت مقالات چاپی

باسلام و احترام عزیزانی که مایل به دریافت شماره های نشریه به صورت چاپی هستند، برای هر جلد (با احتساب هزینه پست و نشر) مبلغ 50 هزار تومان به شماره حساب زیر واریز فرمایند. فیش پرداختی را به همراه آدرس پستی و شماره درخواستی مورد نظر به ایمیل زیر ارسال فرمائید تا در کوتاه ترین زمان ممکن نشریه برای شما فرهیخته ارجمند پست گردد. 0110355052002 بانک ملی. به نام دفتر تبلیغات اسلامی خراسان samanehkhalilifar@gmail.com

نمایه در google scholar

باسلام و احترام. به اطلاع می رساند از این پس چکیده لاتین مقالات در google scholar نمایه خواهد شد.

انتشار شماره هشتم دوفصلنامه علمی ـ ترویجی سیره‌پژوهی اهل‌بیت

به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی و پژوهشکده اسلام تمدنی، هشتمین شماره دوفصلنامه علمی ـ ترویجی سیره‌پژوهی اهل‌بیت چاپ و منتشر شد.   به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، هشتمین شماره از دوفصلنامه علمی ـ ترویجی «سیره‌پژوهی اهل‌بیت» مربوط به بهار و تابستان 1398، به همت اداره نشریاتشعبه خراسان رضوی و پژوهشکدۀ اسلام تمدنی چاپ و منتشر شد و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http://sirepajouhi.isca.ac.ir نمایه گردید. «آسیب­شناسی عملکرد حدیثی اهل سنت در نقل فضائل اهل­بیت:»؛ منصور داداش نژاد، محمدکاظم علیجانی «سیره ...

تغییر ایمیل نشریه

باسلام و تحیت مولفان محترم! هرگونه سوال و مکاتبات با ایمیل زیر صورت خواهد گرفت: sirepajouhi@isca.ac.ir

فراخوان مقاله

دو فصلنامه علمی ترویجی سیره پژوهی اهل بیت پذیرای مقالات محققان محترم است. لازم به ذکر است پروسه داوری مقالات در کوتاهترین زمان ممکن انجام و اطلاع رسانی خواهد شد.

تخصیص رتبه مجله

به استناد مصوبه 585 مورخ 1387/06/24 شورای عالی حوزه های علمیه و با توجه به ارزیابی کمیسیون نشریات علمی حوزه، شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی  در جلسه 100 مورخ 1398/01/28 رتبه علمی - ترویجی نشریه سیره پژوهی اهل بیت(ع) را تصویب نموده است.

همکاری مشترک با کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی

باستحضار میرساند ؛ مطابق با تصمیم اعضای محترم هیئت تحریریه مجله  برابر با سیاست های خارجی همکاری مجله با کنگره ها ، همایش ها و مجامع علمی ، پس از رایزنی مدیر اجرایی مجله با رابط کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی جناب آقای مدرسی از تعداد هشتاد و هفت مقاله مربوط تعداد بیست و یک مقاله و در میان آنها تعداد شش مقاله را با رویکردهای مجله انتخاب و پس از ارزیابی اولیه کنگره وارد مرحله تصویب خواهی و ارزیابی  علمی مجله شده است. لازم به ذکر است که این شماره از مجله به صورت ویژه نامه به چاپ  رسیده  و در کنگره شرکت داشته است.

چاپ شماره چهارم و پنجم مجله

با استعانت از خداوند متعال و با همکاری اندیشمندان حوزه مطالعاتی سیره و تاریخ شماره های چهارم و پنجم این مجله به چاپ رسید.

شماره ششم

بادرود ؛ احتراما باطلاع می رسانیم مجله سیره پژوهی اهل بیت(ع) آمادگی خود را جهت دریافت و ارزیابی مقالات شما اندیشورزان گرامی  جهت انتشار در  مجله شماره ششم خودبا نگرش ویژه به مسئله (طب و سیره)  اعلام می دارد، لذا خواهشمند است ، نویسندگان و صاحب نظران گرامی مقالات خود را تا مهلت مقرر(1397/06/01) به سامانه نشریه ارسال نمایند.

مطالعه بیشتر

اعلام آمادگی مجله جهت دریافت مقالات برای شماره ششم مجله.

از تمامی دانشوران و صاحب نظران حوزه سیره و تاریخ دعوت می شود ، تا جهت ارسال مقالات و نظرات خود با این مجله همکاری لازم را مبذول فرمایند.با سپاس.

مطالعه بیشتر

مجله شماره سوم به چاپ رسید.

مجله شماره سوم با شش مقاله در حوزه های: حضرت فاطمه (س) ، امام علی(ع)، قیام توابین، همسران اهل بیت(ع)، بیعت در قیام های شیعه و اندیشه های کلامی صدوق و مفید. به چاپ رسید.

دریافت مقاله

با احترام بدین وسیله باستحضار می رساند که مجله آمادگی پذیرش مقالات پژوهشگران و نویسندگان محترم را برای شماره چهارم مجله از طریق سامانه مزبور دارد. سپاس

چاپ دومین شماره

بدین وسیله به اطلاع کلیه پژوهشگران و علاقه مندان محترم میرساند که دومین شماره دوفصلنامه علمی تخصصی سیره پژوهی اهل بیت(ع) به چاپ رسید.