اخبار و اعلانات

تغییر ایمیل نشریه

باسلام و تحیت مولفان محترم! هرگونه سوال و مکاتبات با ایمیل زیر صورت خواهد گرفت: sirepajouhi@isca.ac.ir

فراخوان مقاله

دو فصلنامه علمی ترویجی سیره پژوهی اهل بیت پذیرای مقالات محققان محترم است. لازم به ذکر است پروسه داوری مقالات در کوتاهترین زمان ممکن انجام و اطلاع رسانی خواهد شد.

تخصیص رتبه مجله

به استناد مصوبه 585 مورخ 1387/06/24 شورای عالی حوزه های علمیه و با توجه به ارزیابی کمیسیون نشریات علمی حوزه، شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی  در جلسه 100 مورخ 1398/01/28 رتبه علمی - ترویجی نشریه سیره پژوهی اهل بیت(ع) را تصویب نموده است.

همکاری مشترک با کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی

باستحضار میرساند ؛ مطابق با تصمیم اعضای محترم هیئت تحریریه مجله  برابر با سیاست های خارجی همکاری مجله با کنگره ها ، همایش ها و مجامع علمی ، پس از رایزنی مدیر اجرایی مجله با رابط کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی جناب آقای مدرسی از تعداد هشتاد و هفت مقاله مربوط تعداد بیست و یک مقاله و در میان آنها تعداد شش مقاله را با رویکردهای مجله انتخاب و پس از ارزیابی اولیه کنگره وارد مرحله تصویب خواهی و ارزیابی  علمی مجله شده است. لازم به ذکر است که این شماره از مجله به صورت ویژه نامه به چاپ  رسیده  و در کنگره شرکت داشته است.

چاپ شماره چهارم و پنجم مجله

با استعانت از خداوند متعال و با همکاری اندیشمندان حوزه مطالعاتی سیره و تاریخ شماره های چهارم و پنجم این مجله به چاپ رسید.

شماره ششم

بادرود ؛ احتراما باطلاع می رسانیم مجله سیره پژوهی اهل بیت(ع) آمادگی خود را جهت دریافت و ارزیابی مقالات شما اندیشورزان گرامی  جهت انتشار در  مجله شماره ششم خودبا نگرش ویژه به مسئله (طب و سیره)  اعلام می دارد، لذا خواهشمند است ، نویسندگان و صاحب نظران گرامی مقالات خود را تا مهلت مقرر(1397/06/01) به سامانه نشریه ارسال نمایند.

مطالعه بیشتر

اعلام آمادگی مجله جهت دریافت مقالات برای شماره ششم مجله.

از تمامی دانشوران و صاحب نظران حوزه سیره و تاریخ دعوت می شود ، تا جهت ارسال مقالات و نظرات خود با این مجله همکاری لازم را مبذول فرمایند.با سپاس.

مطالعه بیشتر

مجله شماره سوم به چاپ رسید.

مجله شماره سوم با شش مقاله در حوزه های: حضرت فاطمه (س) ، امام علی(ع)، قیام توابین، همسران اهل بیت(ع)، بیعت در قیام های شیعه و اندیشه های کلامی صدوق و مفید. به چاپ رسید.

دریافت مقاله

با احترام بدین وسیله باستحضار می رساند که مجله آمادگی پذیرش مقالات پژوهشگران و نویسندگان محترم را برای شماره چهارم مجله از طریق سامانه مزبور دارد. سپاس

چاپ دومین شماره

بدین وسیله به اطلاع کلیه پژوهشگران و علاقه مندان محترم میرساند که دومین شماره دوفصلنامه علمی تخصصی سیره پژوهی اهل بیت(ع) به چاپ رسید.